Előfizetői tartalom

Koronavírus-válság: muníciót kaptak a cégek a védekezéshez

Portfolio
Nincs olyan vállalkozás, amelyet az MFB Csoport egyedül hagyna a koronavírus-járvány okozta krízishelyzetben, a legkisebb cégektől, a legnagyobb vállalkozásokig mindenkinek tudunk segítséget nyújtani - hangoztatta a Hiventures-Portfolio csütörtöki online konferenciáján Sipos-Tompa Levente, a bank elnök-vezérigazgatója. Katona Bence, a Hiventures vezérigazgatója előadásában azt hangsúlyozta, hogy új tőkeprogramjaiknak köszönhetően gyors segítséget is képes adni a kockázati tőke-alapkezelő.

Tudatos felkészülés a generációváltásra Június 11-én jön a konferenciasorozat második állomása, a rengeteg hazai céget érintő generációváltás témájával. Információ és jelentkezés Azonnali mentőöv a hazai cégeknek címmel rendezte meg a Hiventures és a Portfolio közös online konferenciasorozatának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés