Előfizetői tartalom

Mi lesz most a lakossági hitelezéssel a koronavírus miatt? Kedden kiderül!

Portfolio
Mit hoz a törlesztési moratórium és az 5,9%-os THM-plafon bevezetése a hazai lakossági hitelezésben? Hogy eshetnek vissza a kihelyezések, és vajon mely hitelpiaci szegmensek vészelik át a legjobb formában a koronavírus-válságot? Mi lesz a lakáshitelek és a személyi kölcsönök piacával? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgetünk online Hitelezés 2020 konferenciánk május 19-ei, keddi alkalmán hazai hitelintézetek vezetőivel. A konferencián az MNB is bemutatja hitelpiaci prognózisát, emellett a babaváró hitelről szóló Gemius-kutatás eredményei is ismertetésre kerülnek, érdemes regisztrálni az eseményre.

Hitelezés 2020: Lakossági hitelezés veszélyhelyzetben konferencia További információk és jelentkezés az online konferenciára: Információ és jelentkezés Portfolio online Hitelezés 2020 konferenciák A koronavírus-járványból eredő kockázatokra és korlátozásokra való tekintettel a Portfolio hibrid konferenciák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés