Előfizetői tartalom

Hasít a babaváró hitel, soha nem lehetett még ilyen egyszerűen felvenni

Portfolio
Hazai nagybankok tapasztalatai szerint továbbra is élénk a kereslet a babaváró hitel iránt, amelynek igénybevételét a jogszabályok az elmúlt hetekben tovább könnyítették. Fontos változás például, hogy míg korábban a gyermek születése akkor jelentette a babaváró kölcsön teljes futamidőre szóló kamatmentességét, ha a gyermek a hiteligénylés után született meg, a módosítások szerint most már utólag (a veszélyhelyzet lejártát követő 60. napig) is be lehet adni az igénylést, ha a baba a veszélyhelyzetben, illetve az azt követő 30 napon belül érkezik.

Babaváró hitelt vennél fel? Kalkulálj magadnak a Pénzcentrum kalkulátorával! A Gemius a Portfolio megbízásából felmérést végzett a babaváró hitellel kapcsolatos lakossági attitűdökről, itt mutattuk be a felmérés legfontosabb eredményeit: Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 22. Soha nem látott számok a babaváró hitelről: amit tudunk, és amit nem is sejtünk róla A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés