Előfizetői tartalom

Banki digitalizáció Magyarországon - Mire készülnek a pénzintézetek?

Portfolio
A koronavírus-járvány a banki ügyintézést a digitális világba tereli, a pénzintézetek nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minél több terméket, szolgáltatást digitális csatornán is elérhetővé tegyenek. De mindezt úgy kell megtenniük – rekordgyorsasággal – hogy a digitális ügyfélélmény legalább ugyanolyan jó, vagy lehetőleg még jobb legyen, mint a fióki kiszolgálás. Milyen megoldásokat választanak a bankok, és milyen jogszabályi változásokra van még szükség, ahhoz, hogy a bankok a fintecheknél és big techeknél megszokott élményt kapják meg tőlük? Milyen belső banki változásokra van szükség ahhoz, hogy a bankok a digitális világ gyorsan változó környezetéhez alkalmazkodjanak? Kiderül mindez a Financial and Corporate IT - Digital UX a bankoknál c. június 3-ai online konferenciánkon. 

Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Portfolio egy teljesen új és egyedülálló, ONLINE eseménysorozatot indított, amelyek témái a percről-percre változó helyzetet szorosan követik, és illeszkednek a már jól megszokott és 8 éve fennálló Financial...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés