Előfizetői tartalom

Kiderült, mit okozott a koronavírus: másfél évet ugrott a banki digitalizáció Magyarországon

Portfolio
A banki digitalizációs globális rangsorban a középmezőnyben helyezkedik el Magyarország Németországgal, Nagy-Britanniával együtt - fejtette ki Grzegorz Cimochowski, a Deloitte Digital Poland partnere Financial and Corporate IT 2020 online konferenciánk nyitóelőadásán. Ugyanakkor a magyar ügyfelek körében másfél évet ugrottunk a digitális komfortérzet tekintetében - mondta Drácz Dániel, a Deloitte Digital Magyarország managere. Konferenciánkról élőben tudósítunk ebben a cikkünkben.

2020. június 03. 12:24 Megosztás Paradigmaváltást hozott a koronavírus a bankolásban Kuhárszki András (OTP) kifejtette, nagyon sokan most először próbálták ki először a digitális szolgáltatásokat, de most először látják, hogy a digitális ügyfélkört...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés