Előfizetői tartalom

Takarékbank: tömeges az érdeklődés a nulla százalékos hitel iránt

Portfolio
Rögtön a keddi bejelentés után tömegesen érdeklődtek vállalkozások a nulla százalékos uniós működési hitelt iránt a Takarékbank által működtetett MFB Pontokon. Néhány óra alatt mintegy két és fél milliárd forintnyi igényről tárgyaltak ügyfelekkel a bank referensei, akik az első fél napban a legjelentősebb érdeklődést alföldi megyékben tapasztalták. A pénzintézet arra számít, hogy a kedvező feltételek miatt rendkívül népszerű lesz a vállalkozások körében a működésre használható hitel, így gyorsan kimerülhet a keret - írja a Takarékbank sajtóközleményben. 

Varga Mihály pénzügyminiszter kedden jelentette be, hogy a kormányzati gazdaságvédelmi intézkedések részeként péntektől a magyar kisvállalkozások nulla százalékos kamat mellett igényelhetnek uniós hitelt az MFB Pontokon, beruházási és működési hitelcélra egyaránt. Ez a hitel a jelenlegi legkedvezőbb és legolcsóbb finanszírozási lehetőség a válság alatti működéshez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés