Előfizetői tartalom

Összefog a Takarékbank és a Magyar Posta: fiókösszevonások jönnek?

Portfolio
Vizsgálja a Takarékbank és 17%-os tulajdonosa, a Magyar Posta a kistelepülési posták működtetésének, valamint a közös termék- és digitális fejlesztések lehetőségeit. Néhány éve már volt szó arról, hogy közös fiókokat hoznának létre vidéken, megszüntetve a párhuzamosságokat. Bár a két cég friss közleménye óvatosan fogalmaz erről, többek között erről is szó lehet ezúttal is.

A két cég közleménye szerint (kiemelések tőlünk): "A Magyar Posta és a Takarékbank közös fejlesztési programot indít, amelynek célja feltárni és kiaknázni a két fél közti együttműködés elmélyítésében rejlő költséghatékonysági és versenyképességi potenciált. A program keretein belül a két társaság vizsgálja a kistelepülési posták működtetésének, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés