Előfizetői tartalom

Tovább vásárolta saját részvényeit az OTP, idén már több mint 39 milliárd forintot költött

Portfolio
Az OTP bejelentette, hogy pénteken 100 ezer darab saját részvényt vásárolt, arról is tájékoztatást tettek közzé, hogy június 19-én 4 566 darab és 1 440 darab részvény került értékesítésre az OTP Bank javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján, valamint arról is, hogy bank vezetői OTP részvényeket hívtak le és adtak el.

Június 19-én tovább vette saját részvényeit az OTP, ezúttal 100 ezer darabot vásároltak, 11 532 forint / darab átlagáron. A tranzakció összértéke 1,15 milliárd forint. Összesen 3,82 millió saját részvényt vásárolt az OTP idén, a pénteki tranzakcióval együtt 39,08 milliárd forintot költött már a bank saját részvény vásárlásra ebben az évben. Az OTP bejelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés