Előfizetői tartalom

Fontos újítás jöhet Magyarországra a kártyás fizetéseknél

Portfolio
2021. januárjától minden, online pénztárgép használatára kötelezett kereskedőnek biztosítania kell ügyfelei számára az elektronikus fizetés lehetőségét, a Mastercard szerint a rendelkezés utat nyithat az azonnali fizetési rendszerben rejlő lehetőségek mélyebb kiaknázásának, és az érintésmentes kártyás fizetések is tovább erősödhetnek. A kártyatársaság közleményéből az is kiderül, hogy hamarosan Magyarországon is megjelenhetnek az úgynevezett softPOS szolgáltatások, így egy vállalkozó akár saját okostelefonját is használhatja majd kártyaelfogadásra.

Financial and Corporate IT 2020 Az elektronikus fizetési piac trendjeiről is szó lesz a Portfolio szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciáján. A konferenciára a jelentkezést megnyitottuk, érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A Mastercard üdvözli a kormány döntését, amely alapján 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés