Előfizetői tartalom

Maszk a fiókokban, hazaküldött dolgozók: ahány bank, annyi szokás Magyarországon

Portfolio
A home office, az irodába való visszatérés és a fióki maszkviselés megkövetelése szempontjából is eltér az egyes hazai nagybankok gyakorlata banki körképünk szerint. Amiben nagyjából egységes a bankszektor: nem esett vissza a veszélyhelyzet elmúltával a digitális csatornák használata, a fiókok forgalma pedig megnőtt ugyan a krízisidőszakihoz képest (a legtöbb helyen a felére esett vissza még tavasszal), de nem éri el a korábban megszokott szintet.

Home office és visszatérés az irodába Először is megkérdeztük a nagybankokat arról, alkalmazottjaik hány százaléka dolgozott egyidejűleg home office-ban az elmúlt hetekben, és hogy milyen rend szerint (pl. heti, kétheti váltás, stb.) dolgoznak jelenleg és a közeljövőben munkatársaik home office-ban.  OTP Bank: szervezeti egységtől függően a korábban home office-ban dolgozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés