Előfizetői tartalom

Rá se fogsz ismerni a bankodra: lavinaszerű változásokat hoznak a következő hónapok

Portfolio
Elektronikus fizetés minden boltban, új PSD2-es szolgáltatások, érintéses online azonosítás a személyivel, mesterséges intelligencia a pénzintézeteknél. Csak néhány azok közül a változások közül, melyek a következő időszakban a bankolást átalakítják Magyarországon. A koronavírus-járvány csak még nagyobb lendületet adott a bankszektorban amúgy is felgyorsult digitalizációs hullámnak, és a szabályozók is több eszközzel bátorítják a bankokat arra, hogy lépjenek a területen. Összeszedtük, mi mindenre számíthatunk a következő időszakban. Szeptember 3-ai konferenciánkon a piac kulcsszereplői és a szabályozók beszélgetnek majd minderről.

Szeptember 3-ai Financial and Corporate IT 2020 konferenciánkon a szabályozók, a banki, fintech és IT-szereplők vitatják meg az előttünk álló időszak kihívásait, fejlődési irányait. Érdemes eljönni! Financial and Corporate IT 2020 INFÓJELENTKEZÉS GiroFix és vállalati kötegelt azonnali...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái