Előfizetői tartalom

Csúcsvezetők és véleményvezérek a digitalizációról - Éveket ugrunk előre?

Portfolio
A bankszektorban és a nagyvállalatoknál általában a digitalizáció hatalmas lökést kapott a koronavírus-járvány alatt és után, néhány hónap alatt éveket ugrottunk előre, és sok olyan kezdeményezés kapott szárnyra, melynek a hatásait csak később láthatjuk, de a munka már nagyban zajlik. Nagy változások várhatók a fizetési piacon és az IT-szegmensben, miközben a szervezetek működése is a gyors reagálás irányába változik, ebben fontos szerepe lesz az agilis transzformációnak is. Szeptember 3-ai Financial and Corporate IT 2020 konferenciánkon véleményvezérek, szabályozók és az IT-szakma csúcsvezetői osztják meg gondolataikat minderről.

Regisztráció itt! Financial and Corporate IT 2020 INFÓJELENTKEZÉS Plenáris szekció A szabályozók, a bankszektor és a fintech cégek a háttérben már számos digitalizációt támogató projekten dolgoznak, van, ahol a járvány második hullámára készülnek, vagy éppen a járvány alatt felismert...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái