Előfizetői tartalom

Elárulták a bankok, mikor vezetik be az újdonságokat az azonnali fizetési rendszerre

Portfolio
2020. szeptember 1-jétől további tranzakciótípusokkal bővült az azonnali fizetési rendszer, ezzel lehetővé vált további, jellemzően vállalatok által használt tranzakciótípusokat is feldolgozni a rendszerben. Mivel ez csak egy lehetőség a bankok számára, kíváncsiak voltunk, melyik pénzintézet mikor vezeti be a szolgáltatást. Annak is utánajártuk, az azonnali fizetési rendszer milyen egyéb, nem kötelező elemeit vezették be eddig, és vezetik be a jövőben a bankok.

Az azonnali fizetési rendszerben új szolgáltatási lehetőségek érhetőek el szeptember elejétől: a bankok által tömegesen feldolgozott átutalásokat (pl. vállalati kötegelt átutalások, rendszeres és értéknapos átutalások), és a vállalati kötegelt fizetési kérelmeket is be lehet küldeni az azonnali fizetési rendszerbe. Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 01. Mától a fizetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés