Előfizetői tartalom

Magához tért a magyar lakáshitelek piaca a koronavírus sokkjából

Portfolio
Visszatért nyáron a lakáshitelezés a tavalyi szintre, azonban a koronavírus következő hullámai nagy bizonytalanságot jelentenek – hangzott el a Portfolio mai hibrid Hitelezés 2020 konferenciájának  ingatlanhitelezési panelbeszélgetésében. Többféle becslés is elhangzott arról, hogy a lakáshitelesek mekkora hányada válhat nem teljesítővé a moratórium lejárta után.

A legutóbbi lakáshitel-statisztikákról itt írtunk, ezek alapján az év első 7 hónapjának egészét tekintve szinte visszatért a lakáshitelek új kihelyezése a tavalyi szintre: Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 04. Megrohanták hitelért a magyar bankokat: a koronavírus berobbanása óta nem láttunk ilyet Felfalusi Péter kérdezte a panelbeszélgetés résztvevőit. Az Intrum vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés