Előfizetői tartalom

Meghosszabbítják a Diákhitel-igénylés határidejét

Portfolio
A nagy érdeklődésre és a beiratkozási időszak elhúzódására való tekintettel a Diákhitel Központ meghosszabbítja a szabad felhasználású diákhitel igénylési határidejét szeptember 24-ig. Azok a hallgatók, akik szeptember 24-ig akár elektronikusan, akár papíron eljuttatják igénylésüket, már október 15-én hozzájutnak a Diákhitel1-hez - derül ki a Diákhitel Központ közleményéből.

A Kormány döntése alapján augusztus 15-től az eddigi 70 ezer forint helyett már havi maximum 150 ezer forintig igényelhető a teljesen szabad felhasználású Diákhitel1. A hallgatók a teljes szemeszterre egy összegben is igényelhetik a megemelt összeget, így október 15-én akár 750 ezer forinthoz is hozzájuthatnak azon hallgatók, akik akár elektronikus úton, akár papír alapon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés