Előfizetői tartalom

Lesz még itt kijárási korlátozás, és súlyos tízmilliárdokat bukhatnak a bankok

Portfolio
Részben a budapesti New York Palace-ban, maximális egészségbiztonsági intézkedések mellett, részben pedig online közvetítéssel került megrendezésre a Portfolio idei hibrid Hitelezés 2020 konferenciája több mint 250 fő részvételével. Az eseményen a résztvevők közönségszavazás formájában nyilváníthattak véleményt, ennek eredményeit mutatjuk most be.

Teljes tudósításunk a rendezvényről itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 15. Koronavírus-dráma a magyar hitelpiacon: kiderült, mire számítanak most a bankok Felvezető kérdésünkben arra voltak kíváncsiak, számít-e a közönség tavaszig kijárási korlátozásokra. Kétharmad szerint, ha nem is az ország teljes területén, de lesz ilyen, a relatív többség szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés