Előfizetői tartalom

Digitális Diákszéf mobilappot indított az MNB az általános iskolásoknak

Portfolio
A Magyar Nemzeti Bank a Pénziránytű Alapítvánnyal közös kezdeményezésében egy ingyenes mobilapplikációt indított útjára az általános iskolás korosztály számára. A Digitális Diákszéf elnevezésű alkalmazásban a diákok játékos formában pénzügyi, digitalizációs és fenntarthatósági témájú kvízkérdésekre válaszolva digitális érmeket gyűjthetnek és cserélhetnek, melyeket meghatározott időszakokban tárgyi ajándékokra is beválthatnak - olvasható az MNB közleményében.

Az MNB Digitális Diákszéf mobilapplikáció célcsoportja elsősorban az általános iskolás korosztály. A projekt az első fázisban összesen 45 oktatási intézményre fókuszál az ország összes megyéjéből és a fővárosból, de az applikációba más magyarországi általános iskolában tanuló diák is regisztrálhat.  A résztvevő 8 és 14 év közötti tanulók digitális érmeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés