veronikaspanarova1
Bank

Új vezérigazgató került a magyar Citibank élére

Portfolio
A Citibank Europe plc Veronika Spanarovát nevezte ki a Citi magyarországi vállalatának vezérigazgatójává. Az új vezérigazgatót a Portfolio olvasói október 8-ai Budapest Economic Forum hibrid konferenciánk délutáni bankvezéri panelbeszélgetésében hallhatják.
Online és offline jegyek is elérhetők a Budapest Economic Forumra, regisztráljon most!

A társaság közleménye szerint Veronika Spanarova új pozíciójában a Citi magyarországi növekedését célzó munkát irányítja, miközben gondoskodik arról, hogy a vállalat mindenkor megbízhatóan, a legmagasabb normáknak megfelelően végezze üzleti tevékenységét. Kevin A. Murray helyét veszi át, aki mostantól a Citi lengyelországi szolgáltatóközpontjának vezetői posztját látja el. Új pozíciója mellett Kevin Murray marad a Citi közép-európai régiójának vezérigazgatója.

Veronika Spanarova a Citi pozsonyi irodájából érkezik, ahol a szlovákiai Citi vezérigazgatójaként és a szlovák vállalati banki üzletág vezetőjeként tevékenykedett. 1995-ben a Cseh Köztársaságban kezdte meg pályafutását a Citinél, és mind Csehországban, mind külföldön számottevő vezetői tapasztalatokat szerzett. A prágai vállalati banki üzletágban dolgozott, majd a Citi brazíliai, Sao Paoló-i vállalati banki részlegéhez került, ahol 5 évet töltött el. 2010-ben a Citi cseh köztársaságbeli, prágai irodájában folytatta pályafutását, ahol több vezető pozíciót is betöltött a Citi lakossági banki üzletágában. 2012-ben Veronikát nevezték ki a Citi csehországi lakossági üzletágának vezetőjévé. 2016-ban Pozsonyba költözött, ahol 2016 májusában a szlovákiai Citi vezérigazgatója lett. A prágai Károly Egyetemen végzett közgazdászként. Házas, három gyermeke van.

mentoszolgalat teszteles201029
Az operatív törzs koronavírus tájékoztatója
GettyImages-1206945181
scheer sándor
koronavirus_labor_vakcina
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
A Credit Suisse svájci bankóriás homlokzata. Fotó: Shutterstock