Előfizetői tartalom

Új vezérigazgató a magyar Cofidis élén

Portfolio
2020. decemberétől a csehországi Cofidis korábbi vezérigazgatója, Jean-François Rémy kerül a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatói posztjára. A nemzetközi és közép-európai régiós tapasztalattal rendelkező vezető Holló Bence helyét veszi át, aki 12 évig állt a hitelintézetet élén - derül ki a Cofidis közleményéből.

Jean-François Rémy 20 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkezik a Cofidis cégcsoporton belül. Pályafutását kereskedelmi igazgatóként 1999-ben kezdte a belga Cofidisnél, majd több európai országnál volt vezérigazgató. Kinevezésével a fogyasztási hitelezés terén széleskörű nemzetközi és regionális tapasztalattal egyaránt rendelkező szakember érkezik a magyar piacra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés