Előfizetői tartalom

Digitális ujjlenyomat-elemzéssel küzd a pénzmosás ellen egy magyar regtech startup

Portfolio
A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni harc jegyében a pénzintézetekre és egy sor szolgáltatóra szigorú ügyfélátvilágítási kötelezettséget írnak elő a szabályozók, az ezeknek való megfelelés se nem egyszerű, se nem olcsó feladat. Egy hazai regtech startup, a Complytron egy mesterséges intelligenciával és gépi tanulás alapú hálózatelemzéssel működő digitális ujjlenyomat analízist fejlesztett, amellyel a fokozott ügyfélátvilágítást lehet segíteni, illetve a kisebb, költségérzékenyebb szolgáltatóknak az egyszerűsített ügyfélátvilágításra is kínálnak megoldást.

A hazai fintech/regtech/wealthtech startupoknak 50%-os kedvezményt biztosítunk a jegyárból, a jelentkezéseket a startup@portfolio.hu-ra várjuk, a jelentkezés feltételei a konferencia aloldalunkon érhetők el. Dinamikus ügyfélátvilágítás A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem folyamatos megfelelési feladatot jelent az érintettek széles köre számára....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés