Előfizetői tartalom

Hibrid munka és digitális bankolás - Mi marad velünk a COVID-járvány után?

Portfolio
Minden szervezet a bőrén tapasztalja meg, hogy milyen hatalmas változásokat hozott a digitális világban a COVID-járvány, hogy mennyire nehéz folytatni a normális működést, és hogy az exponenciális technológiai változások világában élünk. A régi és az új normalitás kialakulásáról beszélgettek a Sibos nemzetközi tech-konferencián pénzintézeti szakértői. A témával november 12-ei Banking Technology konferenciánkon kiemelten foglalkozunk banki informatikai- és felsővezetőkkel.

Tavasszal mindössze két hónap alatt két évnyi digitalizáció ment végbe a vállalatoknál, és messze nem csak a technológiai fejlődés volt szembetűnő, hanem a dolgozók mindennapi munkája is hatalmasat változott. Az egyik legnagyobb változás a területen, ami tartósan is fennmaradhat, hogy kialakult a hibrid munkavégzés, a home office és az irodai munka keveréke.

Hetente egy két napra bemennek a kollégák a meetingekre és kreatív tanácskozásokra, de a munka nagy része otthonról is elvégezhető. Ez a fajta hibrid munka velünk marad.

- vélte a Sibos "Managing the traditional world, while building out the digital future" c. panelbeszélgetésen a Microsoft pénzintézeti üzletágának marketingigazgatója, Jon Farmer.

Milyen lesz az új normális?

  • Hibrid munka
  • Digitális
  • Befektetés K+F-be

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés