Előfizetői tartalom

Elektronikus fizetések: évtizedes rekordnövekedésnek tesz keresztbe a COVID-járvány

Portfolio
Az elmúlt évtizedben a legnagyobb mértékben nőtt tavaly a készpénzmentes tranzakciók értéke a világon, a növekedést az ázsiai régió hajtotta. Ugyanakkor a koronavírus-járvány alaposan keresztbe tesz a növekedésnek, 2019-től 2023-ig a korábban várt éves növekedést 5 százalékponttal vetheti vissza a COVID – derül ki a Capgemini elemzéséből.

Évtizedes rekordnövekedést szakít meg a COVID Ázsia az élen Európában a nem EU-s országokban gyors a növekedés A járvány digitalizációs hatása A Capgemini nemrégiben kiadott World Payments Report 2020 tanulmánya szerint az elmúlt évtized leggyorsabban növekvő elektronikus fizetési piacát akasztotta meg idén a koronavírus-járvány: 2018-ról 2019-re mintegy 14...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés