uniqa shutter
Bank

Változások az Uniqa menedzsmentjében

Portfolio
2021. január 1-től Kurtisz Krisztián az Uniqa magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai Uniqa Biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át - olvasható az Uniqa közleményében. 
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Az Uniqa Biztosító Zrt-nél 2021. január 1-től az alábbi felsővezetői változások lépnek életbe:

Kurtisz Krisztián, az Uniqa Biztosító jelenlegi vezérigazgatója 2021. január 1-től az Uniqu Biztosító és más Uniqa tagországok felügyelőbizottságának elnöki tisztségét tölti be, a 15 országban működő leányvállalatokat irányító Business Executive Commitee Internatonal tagjaként. A szakember 4 évig vezette vezérigazgatóként a magyar Uniqa leányvállalatot. 

Wolfgang Kindl, a felügyelőbizottság jelenlegi elnöke, ezen tisztségének megszűnését követően, teljes mértékben – az Uniqa Group Management Board tagjaként – az Uniqa Group Nemzetközi ügyfelek és -piacok irányítására fókuszál.

Kurtisz Krisztián vezérigazgatót a magyarországi leányvállalatnál – felügyeleti engedélyezést követően – Dinsdale Julianna váltja első számú vezető pozícióban 2021. január 1-től. Julianna az elmúlt időszakban a társaság Stratégiai és Transzformációs Igazgatói pozícióját töltötte be. Korábban pénzügyi és tanácsadó területeken szerzett tapasztalatot: a Boston Consulting Group-nál dolgozott, valamint az Allianz Banknál ügyvezető igazgatói pozíciót töltött be.

További részletek a bejelentésről a Kurtisz Krisztiánnal készített interjúnkban olvashatók. 

bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
munkahely dolgozó vállalat baj