digitális bankolás mobil laptop
Bank

Digitális kártyát vezet be az új ügyfeleknek a Gránit Bank

Portfolio
A hazai bankok között elsőként, akár már a számlanyitás másnapján, plasztik nélküli, vásárlásra alkalmas digitális bankkártyát biztosít új ügyfeleinek a társaság.
Hasonló témákról lesz szó közelgő Banking Technology konferenciánkon, amelyre online és offline jegyek egyaránt elérhetők, érdemes regisztrálni!

A bank közleménye szerint a szolgáltatás újdonsága abban áll, hogy az ügyfeleknek a számlanyitás után nem kell megvárni a fizikai bankkártyát ahhoz, hogy a mobiltelefonjukkal fizetni tudjanak. A bank innovációja révén a számlanyitás másnapján a mobiltelefonra költözik a kártya funkció, függetlenül attól, hogy a bankszámlát szelfi azonosítással, videóbankban vagy éppen fiókban nyitották meg.

A virtuális kártya a fizikai kártya aktiválásáig, de maximum 60 napig használható. Ezt követően a fizikai kártya a szokott módon digitalizálható mobilkészülékre. A kártyaszolgáltatás a társaság mobilbanki applikációjában érhető el és azonnal használható online vagy bolti vásárlásokra. Ehhez csak le kell tölteni és aktiválni kell a mobilbanki alkalmazást, és az ott digitálisan elérhető bankkártyát hozzáadni az iOS eszközökön használható vagy az Android eszközökre szabott érintés nélküli mobilfizetési funkcióhoz.

A bank bevezetési akciójában a szolgáltatás díjmentesen, egyszerűen és gyorsan igényelhető. Az online vásárláshoz szükséges kártyaszám, lejárat és biztonsági (CVV) kód a digitális kártyával együtt, hitelesítést követően érhető el. A szolgáltatás csak az első lépés a bank digitális kártyaprojektjének keretében, amelyet a tervek szerint további fejlesztések követnek majd a társaság és digitális megoldásokat fejlesztő cége, a GB Solutions együttműködésében.

Címlapkép: Getty Images

karácsony utca boltok tömeg
pif2020
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bitcoin címlapi