Előfizetői tartalom

A digitalizáció globális versenyt hoz a bankszektorban: fintech-kihívók rabolhatják ki a banki széfeket

Már több mint 150 kihívó bank működik a világban, amelyek a teljes pénzügyi szolgáltatás portfóliót lefedve, gyökeresen új működési modellben versengenek a banki ügyfelekért. Sokkal alacsonyabb operációs költséggel és lényegesen hatékonyabb és gyorsabb ügyfélszerzési folyamattal, radikálisan új termék-megközelítésekkel támadják a bankok piacát. A COVID-járvány momentumot teremtett a bankoknak és nagyvállalatoknak arra, hogy átgondolják a piaci tevékenységüket és a működésüket, a hosszú távú jövőjüket. November 5-én a digitális bankolás nemzetközi trendjeiről, a SIBOS fintech-konferencián felvetett témákról tartunk online konferenciát, ahol Strén Gábor, a Microsoft Magyarország pénzügyi szektor ügyféligazgatója is elmondja véleményét a globális bankszektorban zajló trendekről. A szakemberrel az eseményen várható témák kapcsán beszélgettünk.

Global trends in Banking 2020 Regisztráció az ingyenes online rendezvényre itt! Információ és jelentkezés Néhány hete ért véget a SIBOS, a világ egyik vezető fintech-konferenciája. Miről szólt a rendezvény idén, és mennyiben volt más így, online formában, mint a korábbi években? A SIBOS az iparágban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés