Előfizetői tartalom

Nagyot fordult a világ a fintech vállalatokkal: az innováció kőkemény üzleti kérdés lett

Turzó Ádám Pál
Megváltozott a világ, a fejlesztési technológiák, a platformok, a bigtech vállalatok és a fintech kihívók átformálták a pénzügyi IT-cégek működését. Az innováció a fintech piacon ma már nem csupán technológiai kérdés: az üzleti know-how ismerete ugyanúgy elengedhetetlen része a termékfejlesztésnek, mint a leginkább up-to-date technológiák alkalmazása. A fintech szervezetekben dolgozó tehetségek megtalálása, megtartása és menedzselése szintén embert próbáló feladat, a témáról Csorba Gyulával, a Dorsum stratégiai igazgatójával és vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk, aki idén az IVSZ az év menedzsere Gyurós Tibor-díjat is kiérdemelte.

Portfolio Banking Technology 2020 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 12-ei Banking Technology hibrid - azaz online és offline formában is megrendezésre kerülő - konferenciáján. Regisztráció itt!  Információ és jelentkezés Miben más informatikusokat, IT-szakembereket vezetni, mint más területen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái