Előfizetői tartalom

Elmondják a szakemberek, hogy érdemes jól csinálni a koronavírus miatt létkérdéssé vált digitalizációt

Portfolio
A koronavírus-krízis jelentősen megnövelte a digitális megoldások és az agilis módszertan iránti igényt a bankszektorban, de anyagilag és az implementációt tekintve is számos buktatója lehet a folyamatnak. A Portfolio Banking Technology 2020 online konferenciáján a banki digitalizációval foglalkozó szakemberek osztották meg gondolataikat.

Komáromi Zoltán, a Grepton Informatikai Zrt. üzletfejlesztési vezetője és értékesítési vezetője elmondta: a Covid-krízis alatt a digitális gazdaság több mint 14%-kal nőtt. Az emberek 75%-a már digitális megoldásokat használ, a KKE-régióban 12 millió új online felhasználó jelent meg, 70%-uk valószínűleg a pandémia után is megmarad. Az ügyfélkommunikáció is jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés