pos terminál bankkártya
Bank

6 millió euróval száll be egy fintech cégbe az Exim alapja

Portfolio
6 millió eurós befektetést hajtott végre a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő, az EXIM Exportösztönző Magántőkealap többségi tulajdont szerzett a brit DiPocket Ltd-ben. Ezzel az alapkezelő fintech fókuszú portfóliója tovább bővül – derül ki a társaság közleményéből.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az alap befektetési portfóliója egy olyan pénzforgalmi szolgáltatóval lett gazdagabb, amely egyedi igényekre szabható pénzforgalmi technológiai hátteret szállít. A DiPocket a befektetett tőkét szolgáltatásainak fejlesztésére, valamint a kelet-közép-európai ügyfélbázis és know-how gyarapítására fordítja.

A cég az Egyesült-Királyságban bejegyzett e-money engedéllyel rendelkezik, de emellett már litván e-money engedélyt is szereztek, hogy a cég a brexitet követően is kiszolgálhassa európai ügyfélkörét. A társaság 2019-ben 1,5 millió eurós árbevételt ért el, több mint 10 országra kiterjedő nemzetközi ügyfélportfolióval rendelkezik, valamint a Mastercarddal szorosan együttműködik. 

A DiPocket többféle B2B szolgáltatást nyújt, például a fesztiválokról ismert brandingelt fizetési lehetőséget tud biztosítani, vagy akár egy kereskedelmi üzletközpont ajándékkártya programjának hátterét biztosítja. De ilyen típusú csomagtermékein túl olyan egyedi és automatizált fizetési szolgáltatásokat is nyújt, melyek a jelentős ügyfélbázissal rendelkező vállalatok mellett a KKV szektor számára is elérhetők és személyre szabhatók, legyen szó például a számlázási és könyvelési folyamatok real-time kapcsolásáról úgy, hogy a DiPocket közvetlenül a bankkal kommunikál.

A címlapkép forrása: Getty Images. 

kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
teheran iran
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

kovach anton