google
Bank

Hamarosan a Google-nél is lehet bankolni

Portfolio
Hamarosan bankszámlát is lehet nyitni a Google Payen keresztül, illetve utalni és költségvetést tervezni is lehet majd az alkalmazásban – jelentette be az amerikai techcég.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az új szolgáltatást a Citivel és a Standford Feeral Credit Unionnel közösen indítja el a vállalat, jövőre pedig még 11 új partnercéget is be akarnak vonni a projektbe.

A hagyományos banki szolgáltatásokon felül lehetőség lesz peer-to-peer fizetési tranzakciók lebonyolítására is, hasonlóan ahhoz, mint ahogy a Venmo vagy a Square Cash működik.

Az új számla Plex névre fog majd hallgatni, díjmentes lesz és nem lesz rajta túlköltési költség sem, valamint nem lesz minimum elvárt számlán tartott összeg sem. Lehet majd hozzá bankkártyát is kérni.

A szolgáltatás várhatóan jövőre indul el Amerikában, azt nem tudni, hogy Magyarországon, ahol a Google Pay is épp a napokban indult el, mikor fog megérkezni:

terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

kovach anton