Előfizetői tartalom

Sokan elfelejtik, pedig nem kéne: az ország legjobb lakáshitele fix 3%-on pörög

Átlagosan 4% körüli kamatozással vesznek fel manapság lakáshitelt a magyarok, a legtöbben 5 és 10 éves kamatperiódus mellett. Pedig van egy lakáshitel, amely sok banknál elérhető állami kamattámogatással is, ennél jóval kedvezőbb, 3%-os, ráadásul végig fix kamat mellett. A költözésen kívül lényegében csak két gyermek kell hozzá, ennek ellenére sokan nem tudnak róla: a lakáshitelek mindössze egyhatodát veszik fel „CSOK-hitel” formájában a magyarok.

Piaci lakáshitelt vennél fel? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát! Akár új gyermek vállalásával, akár meglévő gyermek(ek)kel költözik valaki egy másik ingatlanba, érdemes elgondolkodnia a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) igénybevételén. Meglévő gyermek esetén olyan támogatásról van szó, amelyet biztosan nem kell visszafizetni. A CSOK-ot egészíti ki a kamattámogatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés