mkb_bank_02_todoroff-20170321
Bank

Meggondolta magát az MKB Bank: mégsem szakít a CIG Pannóniával

Portfolio
Három hónappal a CIG Pannónia sorsdöntő rendkívüli közgyűlését követően bejelentették: mégsem szűnik meg év végével a CIG Pannónia és az MKB Bank közötti értékesítési együttműködés. A CIG új életbiztosítási szerződéseinek 18%-át hozta tavaly a banki csatorna.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Bár a CIG Pannónia keddi gyorsjelentése szerint 26%-kal kevesebb életbiztosítást értékesített a harmadik negyedévben, mint egy évvel korábban, ennek még valószínűleg nem az MKB Bankkal kötött együttműködés szüneteltetéséhez volt köze, ugyanis június végén a CIG Pannónia azt közölte, hogy az MKB Bank nem azonnal, hanem 6 hónapos felmondási idővel, vagyis idén év végével mondta fel az életbiztosítóval és leányvállalatával, a CIG EMABIT-tal fennálló együttműködési és biztosításközvetítésre irányuló szerződését. Az MKB Bank akkor az ügyfélélménnyel és az ügyfélkapcsolatokkal összefüggő kifogásaival indokolta a lépést:

Ez azonban a CIG Pannónia tegnap esti közleménye szerint nem valósul meg:

"a Társaság jogfolytonosan folytatja közvetítői együttműködését az MKB Bank Nyrt-vel"

- közölték.

Vártuk, hogy így lesz, hiszen a CIG Pannónia 30% körüli, legnagyobb befolyással rendelkező tulajdonosa most már az a Hungarikum alkuszcég, amelynek Mészáros Lőrinc és a Keszthelyi Holding a két fő tulajdonosa, Mészáros pedig az MKB Bank legnagyobb tulajdonrésszel bíró tulajdonosa.

Kereskedés CIGPANNONIA-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

kovach anton