Előfizetői tartalom

Digitális kihívók, új szabályok és világjárvány – Alaposan felforgatták a befektetési piacot

Portfolio
Rendhagyó módon, online formában tartotta meg idén a Dorsum a befektetési- és privátbanki forró témákkal foglalkozó őszi szakmai rendezvényét, a Dorsum Klubot. Az eseményen szó volt a hazai befektetési banki szereplők és a nemzetközi disruptorok közötti versenyről, a piacon látható legfontosabb trendekről és változásokról, a bankok digitális transzformációjáról és a világjárvány rövid- és hosszabb távú hatásairól.

Csorba Gyula (stratégiai igazgató, vezérigazgató-helyettes, Dorsum)  a Dorsum Klubot megnyitó beszédében megjegyezte: régóta vártuk már, hogy mikor fog berobbanni a digitalizáció, a pandémia most kikényszerítette, hogy az egész piacon az innovációs, digitalizáció gondolkozás felgyorsuljon. Járvány, SRD II. és SDR Az esemény első előadását Kövesdi Anita, a Dorsum Accaunt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés