Előfizetői tartalom

Új hitelprogramot indít napokon belül az MFB

Portfolio
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a vállalkozások visszajelzései alapján új hiteltermék-változatot indít az MFB Csoport gazdaságélénkítő csomagjának keretében. Az MFB Krízis Hitel Plusz néven, december 7-től elérhető program maximum 2,5%-os éves fix ügyfélkamat mellett igényelhető, maximum 300 millió forint hitelösszegig és egyaránt használható általános beruházási célokra, hitel/pénzügyi lízing kiváltására, likviditás és forgóeszköz finanszírozásra is. A hitelprogram közvetítését az MFB-vel szerződött pénzügyi vállalkozások végzik - közölte a bank.

A COVID-19 járvány gazdasági hatásainak ellensúlyozására az MFB Csoport áprilisban jelentette be több mint 1500 milliárd forintos keretösszegű, hitel-, tőke- és garancia megoldásokat tartalmazó gazdaságélénkítő csomagját. Kapcsolódó cikkünk 2020. 04. 30. Ezekben az órákban startolnak el a kormány által bejelentett hitelek - Indul a nagy roham? 2020. 05. 13. Válságba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés