Előfizetői tartalom

25 osztalékfizető bank, amelybe érdemes lehet beszállni

Portfolio
Az amerikai részvénypiaci indexek rekordszinteken járnak, ugyanakkor a koronavírus-válság a bankszektort nagyon megtépázta, és a most látható raliban is lemaradtak a bankok. Viszont a bankok között szép számmal találni magas osztalékot fizető papírokat, a Marketwatch megnézte, melyik bankok papírjai lehetnek érdekes ebből a szempontból.

Az amerikai bankszektort komoly sokk érte az idei első félévben, hatalmas céltartalékot képeztek a várható veszteségekre, ugyanakkor a várt mértékű leírásokra nem kellett sort keríteni, ez pedig több bank esetében is azt jelzi előre, a megszokott szintű osztalékot ki fogják fizetni. A Marketwatch megvizsgálta a még kellően likvid, az S&P 1500 Composite Indexben szereplő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés