Előfizetői tartalom

Jöhet a sárga csekk nagy ellensége, már tárt karokkal várják a rezsicégeket, biztosítókat

Portfolio
December elsejével a GIRO Zrt. elindította „GIROFix” nevű szolgáltatását, ezzel megnyílt a lehetőség az olyan nem banki szereplők előtt az azonnali rendszerhez való csatlakozásra, akik nem szeretnének klíringtagokká válni, de tömegesen küldenének nem időkritikus fizetési kérelmeket az azonnali rendszerbe, egy új eszközt adva az ügyfeleiknek a számlák befizetésére.

Az azonnali fizetési rendszer (AFR) március eleji indulása óta egyre több hazai bank teszi elérhetővé a fizetési kérelem szolgáltatást, mely tulajdonképpen előre kitöltött adatokkal indítható azonnali átutalást jelent. A fizetési kérelem egyszerűbbé teszi a címzett (ez esetben a fizető fél) dolgát, ha egy összeget ki akarnak fizetni a fizetési kérelem benyújtójának....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés