Előfizetői tartalom

Erőteljes nyomot hagyott a koronavírus-válság a Citigroupon

Portfolio
Vegyes képet mutató gyorsjelentést közölt a Citigroup az imént: visszaesett a bank bevétele és nyeresége is, az elemző várakozásokat azonban az egy részvényre jutó eredmény szintjén 55%-kal sikerült felülmúlnia a globális bankcsoportnak. A bank részvényárfolyama 1,2%-os visszaesést mutat a nyitás előtti kereskedésben.

A bevételek 10%-kal, az egy részvényre jutó eredmény 3%-kal esett vissza a negyedik negyedévben a bankcsoportnál, az elemzői várakozásoktól így 1%-kal maradtak el a bevételek, a nyereség viszont a JP Morganhez hasonlóan jelentősen, 55%-kal meghaladta a piaci konszenzust. Kapcsolódó cikkünk 2021. 01. 15. Kellemes meglepetést hozott az első banki gyorsjelentés Az összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés