Előfizetői tartalom

Soha nem látott kölcsönök érkeztek az elmúlt hetekben Magyarországra

Portfolio
Nemcsak a tavaly márciusban bevezetett THM-plafon ért véget január 1-jével, de megjelentek a Magyar Nemzeti Bank által minősített első fogyasztóbarát személyi hitelek is. Hat pénzügyi intézmény nyerte el eddig a felügyelet minősítését, közülük hárman kínálják már a terméket. Korábbi elemzésünk alapján a kis jövedelmű, de 500 ezer forintnál nagyobb összeget felvevők nyerhetnek a legnagyobbat a kamatokon a minősítés bevezetésével.

Három banknál elérhető már Már hat intézmény Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel (MSZH) forgalmazására benyújtott pályázatát bírálta el pozitívan a Magyar Nemzeti Bank (MNB), így 2021 első felében széles körben elérhetővé válhatnak az MSZH termékek – közölte a jegybank. A Portfolio kérdésére elárulták: eddig az OTP, a Takarékbank, az Erste, a Cofidis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés