Előfizetői tartalom

Rekordévet zárt az MFB Csoport

MTI
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és az MFB csoporthoz tartozó cégek által 2020-ban vállalt finanszírozási kötelezettségének összege a december 21-i adatok szerint meghaladta a 2300 milliárd forintot, és várhatóan 0,8 százalékos hozzájárulást eredményez a hazai GDP-hez, az idén stabil, széles körben elérhető finanszírozás fenntartása és bővítése a cél - közölte az MFB hétfőn az MTI-vel.

Közleményükben kiemelték, hogy a járványhelyzet miatt kialakult piaci viszonyokra gyorsan és hatékonyan kellett reagálniuk, a teljes finanszírozási portfóliót érintő csomagot dolgoztak ki. Kapcsolódó cikkünk 2020. 12. 17. Még soha nem öntött ennyi pénzt a magyar gazdaságba az MFB 2021. 01. 20. Takarékbank: még soha nem vettek fel ennyi hitelt az MFB Pontokon A tájékoztatásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés