Előfizetői tartalom

Autóvásárlási kedvezmény: már 6 ezer autót lízingeltek a nagycsaládosok

Portfolio
Közel 4 ezer új, hétüléses autóra kötöttek lízingszerződést 2020-ban az érintettek az államilag támogatott autóvásárlási programban, a támogatás óta eltelt másfél évben pedig csaknem 6 ezret. A támogatási rendszert sikeresnek tartó Magyar Lízingszövetség adatai szerint 2020-ban a lízingcégek 11,6 milliárd forinttal finanszírozták a nagycsaládosok autóvásárlásait, ez autónként átlagosan 2,96 millió forintos finanszírozott összeget jelent.

A járvány ellenére tavaly is jelentős szerepet kaptak a nagycsaládosok autóvásárlási programjában a lízingkonstrukciók. Ez annak ellenére is igaz, hogy a pandémia magyarországi megjelenése után a korábbi hónapokhoz képest visszafogottabb volt az érdeklődés. A Magyar Lízingszövetség összeállítása szerint a múlt évben a lízingtársaságok összesen 11,6 milliárd forinttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés