Előfizetői tartalom

10 milliós ingyenhitel: heteken belül kidolgozza a részleteket az MFB

Portfolio
A kormány döntésének értelmében a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a lehető legrövidebb határidővel teszi elérhetővé új, nulla százalékos kamatú hiteltermékét járvány gazdasági hatásaival leginkább érintett ágazatok vállalkozásai számára. A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön legfontosabb célja, hogy segítségével talpon maradjanak azok a vállalkozások, melyeket a biztonsági intézkedések kedvezőtlenül érintettek, illetve felkészülhessenek a járvány utáni működésre. A maximum 10 millió forintig elérhető hitelt az MFB Pontok fiókhálózatában igényelhetik majd a vállalkozások. A program keretösszege 100 milliárd forint – közölte a bank összhangban mindazzal, amiről alábbi két cikkünkben a hétvégén írtunk.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 02. 06. 10 milliós ingyenhitel: megjelent a kormányhatározat az újabb részletekkel 2021. 02. 07. Már készül a kormány 10 milliós ingyenhitele, ezt lehet sejteni róla Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön elnevezéssel új hitelprogramot indít az MFB a világjárvány gazdasági hatásait leginkább megszenvedő ágazatokban működő vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés