FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Mutatjuk, kinek jár a 10 millió forintos ingyenhitel!

Portfolio
Már egyre több információ birtokában vannak a vállalkozások az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett 10 millió forintos ingyenhitel részleteiről. Azonban mindeddig nem lehetett tudni, hogy pontosan melyik iparágakban, ágazatokban tevékenykedő vállalkozások vehetik fel első körben. Most megmutatjuk TEÁOR szerint rendezve, hogy kikre vonatkozhat a konstrukció. Azok a cégek, amelyek most nem kerültek bele a körbe, később még kaphatnak segítséget.

Első körben 25 olyan területet határozott meg a kormány abban a tervezetben, amely arról szól, hogy kik vehetik igényelheti a 10 millió forintos, 0%-os kölcsönt. Ez a kormányzati számítások szerint összesen 56 600 vállalkozást érint, amelyből több mint 53 ezer 10 főnél kisebb vállalkozás. A kabinet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) javaslataira is támaszkodva határozza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés