Előfizetői tartalom

Soha nem látott rohamot indítottak a magyar vállalkozók a Széchenyi Kártya Program hiteleiért

Portfolio
Nagy az érdeklődés a legkisebb vállalkozások részéről a KAVOSZ tavaly elindított, államilag garantált és kamattámogatott krízishitelei iránt. Különösen a likviditási és a forgóeszközhitelek iránt nőtt meg a kereslet a koronavírus-válság és az új termékkínálat hatására. 2020-ban az előző évinél 2,5-szer több, 680 milliárd forintnyi forrást kötöttek le a Széchenyi Kártya Programjaiból a vállalkozások. A krízisprogramok 2021 közepéig biztosan elérhetők, szükség esetén meghosszabbíthatják őket – hangzott el a KAVOSZ mai sajtótájékoztatóján.

20. éve működik a Széchenyi Kártya Program Huszadik éve működik a Demján Sándor kezdeményezésére életre hívott és 2002-ben elindított Széchenyi Kártya Program, amely a 2008-as válságban és a 2020-as koronavírus-válságban is bizonyította válságállóságát – mondta Krisán László (címlapképünkön), a programot koordináló KAVOSZ vezérigazgatója a társaság mai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés