Előfizetői tartalom

10 milliós ingyenhitel: megjelent a tervezet a feltételekről, íme a részletek

Portfolio
Egyéni vállalkozók és kkv-k is igénybe vehetik márciustól a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt, amelyhez teljes, lezárt és nyereséges 2019-es üzleti évre lesz szükség, és legfeljebb a vállalkozás akkori árbevételnek megfelelő összeg vehető majd fel – derült ki a hitelprogram első szakaszának tervezetéből, amely még nem a végleges feltételeket tartalmazza. Fedezetként tulajdonosi kezesség vagy többek között ingatlanjelzálog is elfogadható lesz.

Elindult a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram felhívástervezetének társadalmi egyeztetése. A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2021. február 27-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban – közölték a palyazat.gov.hu-n. Kapcsolódó cikkünk 2021. 02. 22. Bejelentették, kik és mire vehetik fel a kamatmentes 10 milliót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés