Előfizetői tartalom

Egy külföldi kutatás leleplezte a magyar dollármilliomosokat: 30 ezren vannak az elit klubban

Portfolio
520 ezer ember nettó vagyona haladta meg a 30 millió dollárt tavaly a Knight Frank friss elemzése szerint. Különösen Ázsiában ugrott meg a gazdagok száma, Európában országok szintjén Svédország emelkedik ki. A tanulmányból kiderül, mennyi pénz kell ahhoz az egyes országokban, hogy valaki a felső 1%-ba kerüljön, de az adatokat elemezve arra is rájöhetünk, hogy Magyarországon közel 30 ezer embernek volt tavaly legalább 300 millió forintja.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021 Kíváncsi vagy, hogy milyen trendek jellemzik a hazai privátbanki piacot és hogyan vették fel a szolgáltatók a fonalat a berobbanó digitalizációval? Akkor jelentkezz a Portfolio április 14-ei IWS konferenciájára. Részletek itt: Információ és jelentkezés Megugrott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés