Előfizetői tartalom

Megjött a bejelentés: hétfőtől lehet igényelni a 10 milliós kamatmentes hitelt

Portfolio
Március 8-ától, hétfőtől igényelhetik a vállalkozások a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönét, amely elsőként a Covid-19 járvány gazdasági hatásaival leginkább érintett ágazatok számára biztosít forrást bér-, járulék-, rezsi- és működési költségek fedezésére, illetve az újranyitáskor szükséges készletek finanszírozására.

A Gazdaság-újraindítási Akcióterv részeként induló hitelprogram az országszerte megtalálható MFB Pontok hálózatában érhető el, hogy a vállalkozások a székhelyükhöz legközelebb juthassanak hozzá az 1-10 millió forint közötti, 100%-os előleggel elérhető kölcsönösszeghez – közölte a bank. A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramot elsőként a turisztika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés