Előfizetői tartalom

A Takarékbanknál új ügyfékörnek lett elérhető az Apple Pay

Portfolio
A Takarékbank a mai nappal elérhetővé tette Mastercard-kártyás ügyfeleinek az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást, amellyel biztonságosan fizethet, anélkül, hogy másnak átadná bankkártyáját vagy készpénzt használna - derül ki a bank áltasl küldött közleményből. A Takarékbank Visa-kártyás ügyfelei tavaly november óta tudják használni a szolgáltatást.

Az érintésmentes fizetéshez az ügyfélnek a kártyaelfogadó terminál közelébe kell tartania iPhone-ját, vagy Apple Watch okosóráját. Minden Apple Pay tranzakció ujjlenyomat-felismerővel (Touch ID), arcfelismerővel (Face ID) vagy az eszközjelszóval azonosítja a tulajdonost, valamint egyszer használatos biztonsági kóddal hagyja jóvá a tranzakciót. Az ügyfelek emellett használhatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés