Előfizetői tartalom

Novák Katalin: eddig 83 ezer gyermek születését vállalták előre a családok a CSOK-hoz

MTI
Nincs jele annak, hogy a magyar családok lemondtak volna gyermekvállalási tervükről, amelynek alapján CSOK-ot vagy babaváró támogatást igényeltek, így esetükben attól sem kell tartani, hogy segítségre szorulnának majd a támogatások visszafizetésében - mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Világgazdaságnak.

A közelmúltban a Portfolio is készített interjút Novák Katalinnal: Kapcsolódó cikkünk 2020. 12. 17. Érkeznek az új családi milliók, pincérből is lehet szobafestő (Interjú Novák Katalinnal) A miniszter szerint a lakásfelújítási támogatás is emelheti ugyan az árakat, de tisztul a gazdaság, és több tízezer család valósíthatja meg felújítási tervét. A gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés