Előfizetői tartalom

Jöhet az osztalék a Raiffeisennél, nyereséges maradt a magyar leánybank is

Portfolio
Ahogy február 5-én már az előzetes közzétételkor jelezte, valamivel 800 millió euró feletti nettó eredményt ért el a Raiffeisen Bank International 2020-ban. A ma közzétett éves jelentés a már ismert fő számok miatt nem okozhat meglepetést a piacnak, viszont kiderült: Magyarországon az egy évvel korábbi 63 millió euró után 41 millió eurós nyereséget ért el az osztrák bankcsoport.

Alábbi cikkünkben foglaltuk és hasonlítottuk össze a Magyarországon működő nemzetközi bankcsoportok 2020-as teljesítményét: Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 09. Koronavírus a magyar bankok tulajdonosainál: egy nagybanknyi pénz ment a süllyesztőbe A Raiffeisen Bank International szerda reggeli közleménye szerint a kihívásokkal teli működési környezet ellenére 804...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés