Előfizetői tartalom

Több száz vállalkozás igényelte már a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt

Portfolio
Aláírták az első szerződéseket a 100 milliárdos keretösszegű Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönre a Magyar Bankholding tagbankjaiban, amelyeknél a kérelmek mintegy kétharmadát nyújtották be eddig a vállalkozások. A Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank MFB Pontjain másfél héttel az indulás után a tagbankok négyszáz igényt fogadtak be 3,5 milliárd forint értékben, és több mint száz ügyletet hagytak jóvá. A korlátozások enyhítésével párhuzamosan az igénylések további növekedésére számítanak a holdingnál.

Március 8-i indulása óta összesen 3,5 milliárd forint értékben vették igénybe a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt (GINOP-9.1.1-21) a Magyar Bankholding tagbankjaiban. A kérelmek mintegy kétharmadát a Magyar Bankholding MFB Pontjain nyújtották be: a Takarékbank több mint 270, az MKB Bank közel 70, a Budapest Bank fiókjai pedig több mint 60 hiteligénylést fogadott az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái