Előfizetői tartalom

Kamatmentes 10 millió: megvan, mennyien igényelték már az ingyenhitelt

Portfolio
Eddig közel 1500 vállalkozás nyújtotta be hiteligényét a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönre több mint 10 milliárd forint értékben, ezeket gyorsított ügyintézéssel dolgozzák fel az MFB Pontok és az Magyar Fejlesztési Bank munkatársai, így már az első folyósításokra is sor kerülhetett – közölte az MFB. Jelenleg is zajlik a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön következő szakaszának előkészítése, erről azonban még nem ismertettek részleteket.

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt kínáló MFB Pontok összesített adatai szerint közel 1500 hitelkérelmet rögzítettek, több mint 10 milliárd forint értékben. A hitelkérelmek elbírálása és a szerződések megkötése gyorsított ütemben zajlik, az MFB Pontok a járványhelyzet és a nagy érdeklődés ellenére folyamatosan dolgozzák fel a kérelmeket és várják a vállalkozásokat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés